Спрягат Гонзо за треньор на Локо, но той може да поеме друг наш тим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:21 / 05.03.2019
5410
Спряганият за треньор на Локомотив Пловдив Георги Иванов - Гонзо може да получи и друго примамливо предложение от отбор от Първа лига. Бившият нападател на черно-белите и на Левски е основен вариант за заместник на Александър Томаш като треньор на Берое. Позицията на наставника на заралии е сериозно разклатена след незадоволителната игра и резултати от началото на годината.

От своя страна Гонзо вече доста време е без отбор и доскоро се смяташе, че може да заеме пост в Локомотив Пловдив. Любопитното е, че именно загубата на Берое с 1:4 от Локо е накарала шефовете на тима от Стара Загора да помислят за варианта Гонзо.

Проблемите пред Томаш не са само игрови. Под Аязмото се говори, че той е изпуснал съблекалнята, твърди “Меридиан мач". Самият Томаш не е доволен от продажбите на трима основни футболисти - Камен Хаджиев, Борислав Цонев и Мартин Райнов, без на техни места да бъдат привлечени заместници. Очакванията са развръзка да има преди плейофите, в които Берое да бъде воден евентуално от Гонзо.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).