Какво става с Даниел Кайзер в Ботев?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:34 / 02.03.2019
6584
Вратарят на Ботев (Пд) Даниел Кайзер попадна в групата на отбора за днешния мач срещу Дунав в Русе, но информацията относно неговото бъдеще в клуба е доста противоречива.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че договорът на поляка с жълто-черните изтича през лятото и до този момент той отказва да подпише нов контракт. Другият вратар в Ботев - Иван Чворович, също е с изтичащ договор, но на него дори и не му предлагат нов.

Вчера изтече крайният срок, който ръководството на Ботев (Пд) бе дало на Кайзер да реши окончателно дали ще поднови договора си. Действията на стража показват, че той ще напусне "канарите", тъй като не се е отказал от комисионна от 25 000 евро, поискана от новите му мениджъри, твърди в днешния си брой "Меридиан мач".

Треньорът Николай Киров - Белия обаче е уверен, че сагата с поляка ще има щастлив за Ботев край. "С Кайзер се водят преговори всеки ден, както и с агенцията му. Мисля, че в края на другата седмица всичко ще бъде уточнено", заяви Белия, цитиран от "Тема спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).