Ето с кои футболисти Ботев замина за Русе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:45 / 01.03.2019
6188
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Дунав (Русе). Срещата с русенци е в събота от 12:30 часа на Градския стадион в Русе и ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов.

В сравнение с последния шампионатен двубой наставникът на "канарчетата" прави три промени. Извън сметките останаха контузените Джонатан Перейра, Лъчезар Балтанов и Иван Василев.

На тяхно място в групата попаднаха Кристиан Димитров, Станислав Шопов и Лазар Марин. Тази сутрин ботевистите тренираха на клубната база, след което отпътуваха за крайдунавския град.

Ето и групата на "канарчетата":

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Атанас Зехиров, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Станислав Шопов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антон Карачанаков, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Запро Динев, Феребори Доре


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).