Ботев към Неделев: Преподписваш и ти вдигаме с 50 процента заплатата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:05 / 22.02.2019
8375
Тодор Неделев е получил предложение за нов договор от Ботев (Пловдив). Сегашният контракт на един от най-добрите български футболисти изтича през юни 2020 година.

Ръководството на “канарчетата" му е отправило предложение да го удължи с две години, след като не само Лудогорец, ЦСКА и Левски проявяват интерес към техничаря, но същото важи и за клубове от Китай, Русия и арабския свят.

От Ботев предлагат на Неделев да увеличат заплатата му с 50%, ако той се навие да преподпише. Играчът обаче е поискал няколко дни за размисъл преди да даде окончателен отговор, твърди "Меридиан мач". Тодор вече на няколко пъти показа лоялността си към Ботев и заяви, че в България няма да играе за друг клуб.

Преди време Неделев отказа предложение и от китайския Шъдзяджуан, въпреки че от там му обещаваха 1 милион долара годишна заплата.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).