Домусчиев представи новата трансферна бомба в Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:20 / 19.02.2019
4244
Лудогорец продължава да изпълнява дългосрочната си стратегията за селекция. След привличането на опитния боец Станислав Манолев късно снощи ръководството на клуба финализира трансфера на голмайстора в израелското първенство от Бней Йехуда Мавис Чибота. Талантливият нападател, който бе желан от няколко именити отбора в Европа, бе цел на селекционния съвет на ПФК Лудогорец. След дълги преговори сделката стана факт и конгоанският национал ще облече екипа на седемкратния шампион.

Договорът на Мавис Чибота влиза в сила от лятото на 2019 г.

Нападателят  е наблюдаван дълго време от специалистите в Селекционния съвет.  Те препоръчаха да се започне офанзива по неговото привличане. Във финалните преговори се включи и собственикът на клуба Кирил Домусчиев.

Мавис Чибота има впечатляващи показатели в Бней Йехуда. В настоящото първенство е отбелязал 10 гола с 4 асистенции в 22 мача. В миналия шампионат за 39 срещи е вкарал 9 гола и е реализирал 8 асистенции.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).