Треньорът на Ботев разкри какво го притеснява

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:39 / 16.02.2019
5061
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров остана доволен от резултата, но не и от играта на своя тим при победата с 1:0 над Славия.

Ето какво каза специалистът след края на мача в Коматево:

"До нашия гол владеехме трайно топката, търсехме положения и беше закономерно да поведем в резултата. Оттам нататък имаше повече нерви и много брак. Видя се, че има още доста работа, която трябва да свършим. Но най-важното днес беше, че успяхме да спечелим трите точки. Това е единственото, с което ще запомним двубоя".

"Няма как в първия кръг да си в оптимално състояние. При нас се получиха някои грешки, чисто технически. Притеснява ме това, че оставяхме доста пространства в нашите линии. Феребори Доре не е в оптимално състояние. Той и още няколко състезатели се включиха в последния етап от нашата подготовка. Няма да променям по никакъв начин нашия стил на игра заради Доре. Няма как да сме спокойни, виждате, че конкуренцията за първата шестица е голяма".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).