Любо Пенев почна с обещанията в ЦСКА, вижте екипа му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:38 / 08.02.2019
4141
Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА-София. Договорът му с клуба е за година и половина. Той заменя на поста Нестор Ел Маестро. Пенев беше представен от изпълнителния директор Пламен Марков на пресконференция на "Армията".

В неговия щаб влизат трима нови треньори - Добромир Митов, Даниел Моралес и Пабло Караско Гомес, а с първия тим работата си ще продължат Ивайло Петров, Томас Нойберт и Кирил Динчев.

"Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата. Искам да кажа едно нещо на тези, които обичат ЦСКА - целта пред отбора е да е на върха, на първо място, да е шампион, да се съобразавят с него. Ред, дисциплина и организация, няма да карам никой на сила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре - трябва да дава всичко от себе си за отбора. Фланелката на "Армията" тежи много, публиката е взискателна", заяви новият старши треньор при представянето си.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).