ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави Трифонов се отказа да прави партия, ето причината!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 07.02.2019Коментари (13)88047
©
Слави Трифонов се е отказал засега да прави партия и да гради политическа кариера, пише "Уикенд", позовавайки се на източници, близки до шоумена. Дългия преценил, че инерцията, която набра покрай референдума си за смяна на политическата система, отдавна е намаляла и сега шансовете му да влезе в парламента, така че да може да бъде ако не управляващ, то поне балансьор между основните партии, вече клони към нула.

Тв водещият наскоро поръчал социологическо изследване, което да покаже какви са нагласите на избирателите към евентуален политически проект, създаден или подкрепен от него. За разлика от средата на 2018, когато партия на Слави Трифонов събираше симпатиите на около 25% от гласуващите, то сега тази подкрепа е спаднала доста и възлиза едва на около 9-10%, твърдят запознати.

Мастити политически анализатори обяснили на Дългия, че неговите политически амбиции вече са попарени от президента Румен Радев, който в началото на третата година от мандата си открито даде заявка за свой политически проект. Учиндолецът си дал сметка, че ще има много по-голямо политическо влияние като водещ в национална телевизия, отколкото като евентуален политик, независимо дали е в или извън парламента. Екипът на "Шоуто на Слави" също е подкрепил шефа си засега да замрази политическите си амбиции в очакване или на по-добра ситуация, или пък изобщо да изостави подобни намерения.

Както Трифонов, така и сценаристите на предаването си дали сметка, че на този етап енергията и обществените очаквания към тв водещия не могат да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на предстоящите тази година евроизбори и местен вот. Дори при предсрочен парламентарен вот тази година засега Дългия също щял да пасува, а по-скоро да играе или за определена партия или срещу всички.

През последните пет години непрекъснато се говори, че Слави стяга партия, с която за разбие статуквото. През лятото на 2017 г. гологлавият водещ написа писмо до медиите, в което обяви, че ще събира "хора, които да управляват страната". Обещаваше да ги намери, да ги представи, а хората сами да решат дали те са достойни да заместят сегашната политическа класа. Тогава той заяви, че сегашните управници демонстрират некомпетентност и арогантност. След това обаче шоуменът преподписа договора си с Би Ти Ви и направи крачка назад и някак си се отказа реално да "измете оялите се политици", като заложи най-вече на скечовете срещу всички представители на властта.

Трифонов припозна каузата на майките на децата с увреждания и продължава да защитава техните искания, носейки тениска с надпис "Системата ги убива". В същото време обаче всички забелязаха затоплянето на отношенията между Дългия и ГЕРБ след гостуването на премиера Бойко Борисов в "Шоуто на Слави" в края на ноември 2018 г. Прави впечатление, че острата критика водещия е насочена най-вече към президента Румен Радев и съпругата му Десислава, която е бивша секретарка на Трифонов.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слави не може да мъти водата на БСП, Гергов го е инструктирал.
0
 
 
Тихомирчо напиши нещо по темата бе скопен пе*ал.Нали си много грамотен ? Помак миризлив.Дай да видим как може да пишеш.Разбрах ,че може да четеш "неграмотни" и да им отговаряш щото имаш сърбежи :)
+2
 
 
Преди година и повече писах,че коза на Решетников е Радев и Слави.Не толкова,заради потенциала ,а за да размъти водата. Кремъл винаги си има подводници,като Ковачки или Бюреков.Памперси.Неуспяли червеногъзи лайнарчета,които за пари могат да се изтипосат за "Спасители".Подобен боклук е и Магарешки и Сидеров,но те са по ското патерици,а не водачи. В същото време потенциала от разпознаваемите дебили е Славка.Щото онези памперси вече се напълниха.Трябват нови.Новия обаче се оказа насран и недъгав.Вече не минават снимките в авиационни екипи на Слави и приятеля му льотчик Радев,нито факта,че овцата Деса,преди президентша е била секлецарка на Слави.Тъй,че мурафета е ОБЩ,но учиндолския е вече Бита Карта. Защо ? Щото е въздух под налягане.Сценаристите му са ялови.Хората са много чувствителни на тема да се насереш.А Слави се насира.Всекидневно.Даже и интервютата с големите глави се НАСРА.Някакъв коз е,но ако влезе в политиката на Кремъл не им трябва 2-ра патерица,като АБВ на Първанката.Ще открадне гласове по нужни на БСП и Атака,отколкото да помогне. И остава 2-рия вариант.Решетниковия пионко -кРадев. Обаче ,като гледам и неговия проект ще се осере.Не може от тъп фатмак да станеш политик за 5 години.Школовката от армията на Въшкарския пакт не може да заличи нищо.Ако и да се биеш в гърдите,че си Натовски генерал,ти си мучал на село,сред баща и майка социалисти,учил си устави на БНА и си целувал червени знамена.И изведнъж НАТО.Е как да стане това в ГЛАВАТА,като си на 40-50 г.Та този тъп ембрион е коз-а на Решетников за патерица на БСП.Защото старата чанта си отива с лидер,като Курнелка.Или ако не си отива,поне ще и трябва стабилен коалиционен пръдньор.Със Слави ще мирише.И разбира се с Радев.Само,че този тъп гьон толкова се дъни и той с непохватните си речи и изказвания,че май ще се осере преди да закопчее колана.Ония триперлив граовец ловя овни по вГъзънистан някакъв...тоя май заради Мадуров и Путин ще го отбягват в Брюксел и САЩ,като потен зелен потник върху фицерски чорап!
+2
 
 
Клекна на Тиквоча в национален ефир, каква партия :) С тениска 'системата ги убива'.. пълна пародия.
+3
 
 
Това се разбра още отгостуването на Бойко в Шоуто. Всички го видяха как увяхна като напикано мушкато и стана ясно, че ниКОЙ няма да го остави да си прави партия. Не че щеше да направи нещо. Слави от доста време си живее в някакъв негов си свят, отделно от реалността и едва ли щеше да свърши някаква полезна работа като управляващ. Всъщност си мисля, че поради все по-близкото пропадане на предаването, той най-вероятно иска да влезе във властта, за да не умре от глад до 10-ина години.
Aнонимен
на 07.02.2019 г.
+4
 
 
И правилно! Когато цъфнат теменугите и грейне синьото небе - ени им мамата на другите и гледай ти да си добре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: