Белия след 1:6: Имаше хубави моменти, оптимист съм за пролетния дял!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:59 / 04.02.2019
4665
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров - Белия се изказа доста оптимистично за своя отбор след тежката загуба с 1:6 от Шахтьор (Донецк).

"Имаше хубави моменти, но до 30-ата минута. В началото опитвахме да пресираме добре. На няколко пъти успяхме да излезем от тяхната преса и да създадем положения, но не съумяхме да реализираме. Разликата обаче между двата отбора е огромна, няма какво да се заблуждаваме. Беше хубаво да играем такава контрола с толкова класен състав", започна коментара си наставникът на Ботев.

"Чакаме да привлечем още един човек в атакуващ план. Кардосо е ляв защитник, който желаехме да го привлечем от доста време. Сега въпросът е да го вкараме в необходимия ритъм. Лагерът в Турция започна зле заради лошото време. Но съм доволен, че успяхме да играем срещу сериозни състави, за да се трупа опит. Оптимист съм за пролетния дял, но има още неща, които да отработваме. Тодор Неделев остава в Ботев", каза още Николай Киров пред камерата на Спортал.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).