Старата любов ръжда не хваща! Мъри Стоилов играе карти с фланелка на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:02 / 31.01.2019
10200
Бившият треньор на Ботев (Пд) Станимир Стоилов явно още пази добри спомени от престоя си при жълто-черните. Специалистът бе забелязан да разцъква карти с добри приятели в родния си град Хасково, информира xnews.bg.

Мъри играе бридж, като е облякъл жълто-черна тренировъчна фланелка на Ботев (Пловдив) от времето, когато той водеше заниманията на "канарите" с подобен екип. Вероятният партньор на Станимир Стоилов е бившият президент на ФК Хасково Митко-Банския. Над главата на Мъри е пък бившият му помощник в Ботев (Пд) Стамен Белчев, който за последно бе треньор на ЦСКА-София.

Белчев старателно наблюдава играта на учителя си, а компанията се е настанила в националния курорт Минерални бани в луксозно бунгало. След като се раздели с националния отбор на Казахстан, Мъри се отдава на заслужена почивка.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).