Серкан: Решението да напусна Ботев не беше трудно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:21 / 30.01.2019
7406
Бившият футболист на Ботев (Пд) Серкан Юсеин каза интересни неща относно това как се стигна до трансфера му в Лудогорец.

"Адаптирах се, всички в отбора ми помагат. Отношението е много топло и не мога да се оплача. Не беше трудно решението. Не трябваше да мисля много. Лудогорец е най-добрият в България и няма как да откажеш на такъв отбор с високи цели. На мен целта ми е да играя голям футбол", заяви новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин за “Дарик".

"Както всеки един футболист тук и аз се боря за мястото си. Ако треньорът прецени, че съм готов, значи съм готов. Знам си качествата и вярвам в себе си. Когато работя усърдно, нещата се получават. Имаше 2-3 предложения от чужбина и две от България. Това е, не са много. Организацията тук е на топ ниво. Не е българската организация. Нивото е по-различно", каза още Юсеин.

"Да, готов съм винаги на 100% и чакам да се появя на терена. Амбициите са – Европа. Гоним Лига Европа, в Шампионска лига, ако може да влезем, Купата - всичко, което може да вземе. Нямам притеснения за това, че ще станем шампиони", добави още младият футболист.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).