Белия: Чакаме нападател и защитник, Неделев и Кристиан остават в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:10 / 27.01.2019
5194
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров - Белия говори пред медиите след равенството 1:1 със сръбския Радник (Сурдулица), като каза интересни неща относно селекцията в отбора.

"Ако не бяхме играли сега, щеше да стане 4-и ден без тренировка. Рано е да правим изводи. Вижда се, че още не сме в обичайния ритъм. Доста млади момчета има при нас и ние лека полека трябва да ги интегрираме в първия състав", започна Николай Киров.

"Доста рано настъпи умората при нас, но това е нормално. Важното сега е да тренираме, резултатите после ще ги гледаме. Чакаме човек в защита и човек в атака. Работим по селекцията. До затваряне на трансферния прозорец не може да се дават гаранции. Тодор Неделев на този етап остава в Ботев. Кристиан Димитров - също. До този момент към нито един от двамата не е постъпвала официална оферта", допълни треньорът на Ботев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).