ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Николай Банев за Слави Трифонов: Предпочита бодливото ветрило на "народната любов" пред аналната вибрация на следствения арест
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 22.01.2019Коментари (7)15078
©
Арестуваният бизнесмен Николай Банев изригна с гневен пост срещу шоумена Слави Трифонов. Повод за това стана снощното издание на "Шоуто на Слави“, където в актьорската вечер бе иронизирана съпругата на олигарха – Евгения Банева. Публикуваме написаното от Николай Банев без редакторска намеса:

"Тайна е за голяма част от българската интелигенция, че шоуто на Слави Трифонов отдавна се е превърнало в “Шоуто на Слаби". Шоу на “псевдонародно" ниво, шоу – нискобюджетен миш-маш от любимите преди петдесет години скечове на буфосинхронисти, циркови клоуни и имитатори. Така е, защото голяма част от интелигенцията превключва канала, когато види “родолюбивата", все по-угодническа и все по-всеядна физиономия на недопуснатия до политическата глутница Шоу-Кумчо-Вълчо.

“Институцията" Слави Трифонов институционализира през годините на управлението на ГЕРБ поръчката като “остен на бутафорния водевил". Институционализира остатъците от художествената самодейност като “еманация на словоблудството", на бездарното принизяване на националните художествени и интелектуални достижения до равнището на сватбарска трупа, преповтаряща поръчковия си репертоар до втръсване.

Няма как да бъде иначе. Разбирам го г-н Трифонов. И на него не е лесно. Той разбираемо предпочита бодливото ветрило на “народната любов" пред аналната вибрация на следствения арест. Но от следствения арест ще припомня на г-н Трифонов:

“-Неведоми са пътищата божии." 

Вече сте по-трудно пластичен, уважаеми! Все по-трудно ще можете да съчетавате приятния бриз на ветрилото и привеждането пред бодлите му. Искам да продължа с “шоуто" и отношението на нашата журналистика към Евгения Банева. Всъщност то (отношението) е по-унизително от привежданията на Слави Трифонов.

Майка на три малолетни деца. Обществено-известна с пиперливия си език, еманципирана жена. Свободна в мислите и изказа си. Свободна като дух, но не и физически.

От 2014-та година Евгения Банева е арестант, не от 26.10.2018г.

Арестът в “луксозните" условия на дома си. Защото четири години Евгения Банева е в ареста на заключената воля; на бездействието на полицията, следствието, прокуратурата, Съда. Не мисля, че много български юнаци биха издържали на подобен геноцид:

- Непрестанен телефонен тероризъм

- Трошене на служебни автомобили

- Палежи и пиратки в офисите й

- Палежи на дома й, в София

- Напълно изгорял домът й в Русалка

- Унищожени кей и басейни в “Русалка"

- Подпален ресторант в Русалка

- Пладнешки грабеж на къмпингите около Созопол и заграбено цялото имущество в тях.

- Заграбени над 400 дка земи на Иракли

- Пълно изгаряне на служебните й автомобили

Да продължавам ли с последствията на непривеждането на Евгения Банева? Ще припомня само на г-н Трифонов, че условията в сегашния арест на Евгения Банева не са повод за хумор. Тук дори красивия, прераждащ хумор е неуместен.

Условията в новия й арест имат обаче и предимства. Поне в някаква степен повишават нейната физическа безопасност:

Сега поне за тази безопасност не се грижат частни гардове, а гардове под държавен пагон. Но дали вярва в държавата Евгения Банева? Едва ли “свободните" журналисти, респективно – г-н Трифонов ще имат смелостта да я попитат. От страх да не прихванат вибрацията на аналната арестантска зараза.

Я, по-добре, г-н Трифонов да продължава да води високо-патриотичното си евнухско шоу. А журналистите да се занимават с по-лицеприятни и по-безопасни теми. The show must go on!!!"


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най ми е кеф,червени боклуци и селяндури да се самоизяждат и да се ръфат за кокала :)))))
0
 
 
Знаем , че затвора има всичко. Не знаех, че го има и в следственият арест. Друг въпрос е, че след като знае какво е в следственият адрес, се засили натам. То с години си го търсеше, сега си го намери. И като му влезна, взе че ревна като млада вдовица на чужд гроб.....
0
 
 
Странно. На мен защо никой не ми подпалва колите и къщите? Не ме и арестуват. Странна работа. Най-големия ми проблем е някой простак съсед, който обича да храчи през терасата без да го интересува какво има отдолу и чат пат някоя кола го отнася. Но не мисля, че е въпрос на лично отношение, а по-скоро липса на възпитание. Лесно ще се превъзпитаме, след като се идентифицираме. Ако някой се припознае, моля ви се не е нормално да плюете през терасата в центъра на Пловдив или където и да било другаде, но още повече в центъра на Пловдив.
+3
 
 
Е как ги пише тези гневни постове от ареста? Та нали няма право да разполага с телефон и интернет в ареста.
+10
 
 
(Е)Банев, защо не обясниш откъде и откога тази непорочна Евгения притежава изброените движими и недвижими имущества:1.служебни автомобили; 2.офиси; 3.дом в София; 4.дом в Русалка; 5.кей и басейни в "Русалка" 6. ресторант в Русалка;7.къмпинги около Созопол и цялото имущество в тях; 8.над 400 дка земи на Иракли и т.н., защото това не е всичко... Не ти завиждам, не й завиждам, но и не искам да съм на ваше място, червени капиталисти!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.01.2019 г.
-4
 
 
Банев - хубав, лош -начука го на Свавуца!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: