Проблеми с двама титуляри в Спартак Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:48 / 02.04.2009
1440
Сериозни проблеми има старши-треньорът на Спартак Пловдив Николай Киров по лявото крило преди важното гостуване на тима на Калиакра в Каварна. Левият бек Стоян Терзиев и крилото Красен Трифонов са със здравословни проблеми преди мача и клубният лекар д-р Георги Касабов ще има последна дума дали те ще заминат с клуба за морето. Стоян Терзиев се оплаква от стара травма, а Красен Трифонов е болен от грип. Със сигурност за мача пък отпадат Теодор Банев и Стефан Стойчев, които са трайно контузени.
"Чака ни тежък двубой с Калиакра. Те са много сериозен отбор. Теренът и условият в Каварна са прекрасни. Дано да се получи хубав мач", коментира Николай Киров.

Дербито на 19-я кръг Калиакра - Спартак ще бъде ръководено от международния съдия Александър Костадинов. Софиянецът си вади прехраната като водещ в радио „Веселина" и в ТВ „Здраве". Помощници на Костадинов в Каварна ще са Иво Колев и Христо Коцовски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).