Марица се оплака от липса на уважение заради анкетата "Футболист на Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:40 / 14.01.2019
2904
ПФК Марица 1921 изрази огорчението си от начина, по който се провежда анкетата "Футболист на Пловдив".

Plovdiv24.bg публикува официалното становище от "жълто-сините" без редакторска намеса:

За поредна година се провежда анкетата за Футболист на Пловдив. За поредна година пресслужбите на Марица и на Спартак бяха игнорирани, за разлика от тези на Ботев и Локомотив, които безспорно трябва да взимат участие. Изглежда ние не сме част (дори и малка) от пловдивския футбол, според организаторите и поради това нямаме право на мнение...

Не е толкова важно, нито нещо би се променило в самата анкета, но може би по-голямата всеобхватност би била нещо добро за подобна класация. Крайно време е това деление на големи и малки да бъде оставено в миналото, както относно анкетата, така и изобщо във футболната общественост.

Марица е клуб на почти 100 години и е дал на Пловдив голям брой футболисти, достатъчно успели в този спорт. Спартак е шампион на България. Едва ли е нужно да се каже нещо повече от това. Липсващата дума в случая е УВАЖЕНИЕ!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).