Панов: Съжалявам, че от Ботев отидох в Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:07 / 12.01.2019
7019
Бившият защитник на Ботев (Пд) Цветомир Панов се разкая за преминаването си в Лудогорец. Преди няколко дни националът подписа с Черно море, след като от Разград го освободиха.

"Сега съжалявам, че отидох в Лудогорец. Ако пък не бях отишъл там преди година, сега щях да съжалявам, че не съм направил тази крачка", обяви Цветомир Панов пред "Меридиан мач".

За една година в Лудогорец плевенчанинът записа 11 мача (9 в Първа лига, 1 за Купата на България, 1 в Европа), както и 7 срещи за дублиращия тим във Втора лига.

"Престоят ми в Разград беше неуспешен. Не успях да се наложа в първия отбор. Друг е въпросът дали ми се даде достатъчно шанс. Опитах се, но нещата не се получиха". Вече обаче престоят ми в Разград е история и продължаваме напред, както се казва", , коментира още Панов.

До момента в кариерата си той е играл за Спартак (Пл), Литекс, Видима-Раковски, Любимец, Славия, Ботев (Пд) и Лудогорец.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).