Скандал! Уволниха наш треньор, защото не се явил на коледно парти!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:52 / 02.01.2019
5246
Изпълнителният директор на Нефтохимик Николай Тодоров уволни дългогодишния си приятел Костадин Джамбазов, който за последно работеше като треньор в школата. Това разкри самият Джамбазов за Burgas24.bg. Като мотив шефът на "шейховете" изтъкнал абсурдна причина – пропуснато коледно парти.

Burgas24.bg научи, че купонът за треньорите на Нефтохимик се е състоял на 21-и декември. Уверението на един от спонсорите било, че дотогава ще бъде изплатена поне една от двете забавени заплати, а другото възнаграждение ще бъде платено през януари. Вместо да си получат цялата заплата обаче, на служителите били дадени само частични възнаграждения.

"Ядосах се и не отидох на банкета. Всички разчитахме на тези пари, всички имаме семейства, за които да се грижим. И се оказва, че трябва да посрещаме Коледа с по 400 лева. Изобщо не ми беше до празник", обясни Джамбазов.

Седмица по-късно обаче някогашният му приятел, Николай Тодоров, който в момента коли и беси във футболния клуб, му се обадил и му заявил, че взима едноличното решение да го освободи от работа.

"Бил обиден, че не съм присъствал на банкета. Освен това треньорите много мрънкали за забавените си заплати и за това обвинява мен! Ами много ясно, че ще мрънкат – всеки от тях храни семейство. Освен това е мое решение дали ще ходя или няма да ходя на фирмения купон", подчерта Джамбазов.

Той опроверга писанията, че е съобщил в социалните мрежи за уволнението, като подчерта, че няма собствен профил и единствените публикации във фейсбук са снимките и клиповете със семейството му.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).