ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Слави към любим актьор: Боли ме от предателството ти, така не се прави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:02 / 30.12.2018Коментари (0)161193
©
4 години след като талантливия комик Виктор Калев си тръгна от "Шоуто на Слави", лъсна истинската причина за напускането му на вечерното шоу. През февруари 2014 г. актьорът внезапно изчезна от малкия екран, а зрителите на забавното предаване заподозряха нещо гнило в съмнително дългия му отпуск. 

Из медийното пространство плъзнаха различни версии за липсата му. Една от коментираните тези бе, че Виктор развил хипохондрия след смъртта на баща си. Калев чувствал вина, че не е бил настоятелен татко му да се оперира по-бързо. В съчетание с ежедневния стрес от работата, рухнал психически. Друга доста коментирана версия за мистериозното му изчезване от екран бе, че Виктор трудно преживял поредния си крах на любовния фронт и потънал в дълбока депресия, което принудило Слави да го пусне в почивка за няколко месеца. Третото предположение бе, че актьорът е получил роля в касов холивудски филм и заминал за снимки в Ел Ей. От екипа обаче едва ли биха скрили от зрителите подобен успех. 

Само два месеца по-късно Виктор се върна на екран от продължителната си ваканция с обяснението, че е имал нужда от почивка и да презареди батериите. Макар че и до днес актьорът лансира версията, че е напуснал сам, за да прави собствена кариера, причината била съвсем различна, разкриха пред "Уикенд" хора от екипа на Дългия. Виктор, който бил любимец на Слави, но в същото време и рекордьор по глоби за закъснения за снимки и други провинения, бил спипан, че заработва по частни партита и други халтури, без да отчита дължимия по договор процент на Слави Трифонов. Като негов работодател, Трифонов прибирал 40% от всеки заработен в извънработно време лев. Такава била практиката не само с актьорския състав, но и с балет "Магаданс", и "Ку-ку бенд". 

До ушите на Дългия достигнал слуха, че Виктор тайно от шефа си ходи по частни партита. Хонорарът на комика бил един от най-високите в бранша – 4000 лв. Чашата на търпението на шоумена преляла, когато едно от участията на Калев съвпаднало с много важно за учиндолеца благотворително мероприятие със социален отенък. Виктор измислил основателна причина, за да не присъства. По ирония на съдбата бизнесменът, поканил актьора на парти за рождения си ден, се оказал много близък приятел на Дългия. Броени дни след това двамата се засекли в лъскав ресторант и се заговорили. "Твоят Виктор Калев е уникален! Толкова добре имитираше Лили Иванова и Деса Поетеса, и такова шоу направи, че пак ще го поканя", похвалил го богаташът, без да подозира, че Слави хал-хабер си няма от ангажимента на подчинения си. 

Бесен от некоректността на комика, Дългия го привикал на разговор още същия ден. "Слави никога никого не моли. Той директно нарежда и уволнява! Изчака да му изтече договора с Виктор, но преди това по негово нареждане сценаристите спряха да му дават роли. Така го лиши от ефир и Иво Сиромахов започна да изпълнява неговите образи. Справяше се много добре", разкриха запознати със служебните перипетии на Виктор. Трифонов бил много огорчен от постъпката на Калев, който бил негов любимец. "Боли ме от предателството ти, така не се прави", казал му Слави.

След загубата на любимия си актьор, шоумена изведнъж станал доста по-ларж към подчинените си. Вероятно на Дългия му омръзнало да дебне хората си и оставил екипа си да заработва допълнително. Дори великодушно оставил Виктор Калев да изпълнява по халтури емлбематичните си образи на колоритната и цинична Деса Поетеса, колоритният доктор Ливайн, затворника Ранърса и други култови персонажи, родени от сценаристите на "Шоуто на Слави", въпреки че според Закона за авторско право има право да му забрани да ги ползва. 

След раздялата си със Слави друг бивш кадър на вечерното шоу – бащата на "Комиците" Любо Нейков започнал да ухажва комика, за да натрие носа на бившия си шеф. Интерес към Виктор проявявал и един от най-маститите тв продуценти у нас – Магърдич Халваджиян. Арменецът дори го покани да журира в "Като две капки вода" като гост-звезда и брилянтно се превъплъти в образите на Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Притеснен, че ако го покани като участник в имитаторското шоу, Калев ще подтисне останалите изпълнители и ще грабне голямата награда, дългокосият арменец се договорил с Виктор да го кани от дъжд на вятър в предаванията си срещу тлъст хонорар. От 2 години Калев жъне огромен фурор с авторския моноспектакъл "Грамофонът", но прекрати съвместната си работа с "Дани Милев бенд", тъй като след 4 съвместни представления, комикът поискал да намали хонорарите на музикантите.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: