Ботев се прицели в звездата на Царско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:15 / 29.12.2018
6370
Ботев (Пловдив) се прицели в звездата на Втора лига и Царско село Георги Минчев. Нападателят, който към днешна дата е голмайстор на втория ни ешелон, е желан от "канарчетата" още сега. Трансферът обаче вероятно ще стане много трудно, защото таранът е основното оръжие на Царско село в битката на тима за промоция в елита.

Добрата новина за Ботев е, че договорът на Георги Минчев изтича в края на сезона, което означава, че ръководството на втородивизионния тим все пак би разгледало оферта за нападателя, защото той ще се превърне свободен агент през лятото.

На този етап от Ботев не бърза да води каквито и да е преговори за Минчев, съобщава "Меридиан мач". Такива ще стартират още в началото на януари, когато "жълто-черните" ще имат право да разговарят и със самия футболист, защото тогава ще остават по-малко от 6 месеца от настоящия му контракт с Царско село.

Самият футболист не иска да остава при лидера във Втора лига, а му се играе в клуб с богата история и многобройни фенове.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).