Марица: Очаква ни спектакъл пред пълна зала срещу световния шампион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:40 / 19.12.2018
2724
В лагера на Марица очакват спектакъл пред пълна зала срещу турския ВакъфБанк (Истанбул), който e първенец на Европа и света, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двубоят между двата отбора от Група А в Шампионската лига ще се играе на 20 декември (четвъртък), от 18:00 часа в зала "Колодрума".

Двата клуба дадоха днес съвместна пресконференция, като от страна на Марица говориха треньорът Иван Петков, капитанката Нася Димитрова и германската звезда Катлийн Вайс. Мение от лагера на ВакъфБанк дадоха италианският наставник Джовани Гуидети, капитанката Мелис Гюркайнак и световната шампионка Милена Рашич.

"Очаквам с нетърпение първия домакински мач в Шампионската лига. Ще дадем всичко от себе си, за да направим един спектакъл и да зарадваме пловдивската публика", заяви германката Вайс.

"Надявам се да се представим достойно пред един толкова класен отбор. Те го доказаха преди две седмици, печелейки световното клубно първенство. Има респект от наша страна към тях, но ние също сме тренирали да покажем най-доброто от себе си", каза пък Нася Димитрова.

"За нас е привилегия да играем срещу тях. Те са най-добрият отбор в света. Сигурен съм, че пред пълна зала и добра атмосфера ще изиграем двубой, който да се хареса на всички", допълни и наставникът Иван Петков.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).