Известен журналист: Ще се поддаде ли Неделев на любовната игра с ЦСКА?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:03 / 14.12.2018
8509
Известният журналист Николай Александров, който никога не е криел пристрастията си към ЦСКА, направи доста интересен коментар относно евентуалния трансфер на звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев в ЦСКА.

Жълто-черните гостуват на червените в неделя от 17,30 часа на стадион "Балгарска армия".

"ЦСКА още няма победа над отбор от Топ 6 в класирането. Може би сега е уникалният момент да постигне този успех в мача срещу Ботев. Другото любопитно от този мач е т.нар. любовна игра, която отново се зароди между феновете на ЦСКА и голямата звезда на "канарчетата“ Тодор Неделев", заяви Ники Александров в поредния епизон на рубриката "Без бутонки" в ефира на "Дарик радио".

"Започва да се превръща в лека сага това дали Неделев би приел оферта на ЦСКА или ще си остане в Пловдив. Дали в крайна сметка тази любовна игра ще се превърне в някакъв брачен съюз? Явно от ЦСКА искат да направят убийствен за българските стандарти тандем между Кирил Десподов и Тодор Неделев. Сигурен съм, че името на Неделев ще бъде скандирано от агитката на ЦСКА. Нищо чудно и да видим някой транспарант от рода на: "Тошко, ела на "Армията“, казва още в коментара си известният журналист.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).