Стоичков: Ако с трици можеш да гониш маймуни, тогава могат да ни изберат за домакин на световно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:54 / 13.12.2018
6633
Христо Стоичков отдели няколко минути на журналистите, преди да започне срещата му с пловдивчани, които желаеха да получат автограф от него и да се снимат със Златната топка.

"Щастлив съм, че след толкова много години съм тук в Пловдив, в едно свято място за мен, тъй като през 1988 година се жених в този хотел. И фактически оттук започна моят път в кариерата, с моето семейство с моите деца. Сега вече съм щастлив дядо. Спомените ми са страхотни и затова избрахме това място за представянето на книгата ми", заяви мегазвездата на родния футбол, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Пловдив е футболен град. Много преди мен е имало величия в българския спорт. Много са хората, които са били мои идоли – да не изброявам всички, но Динко Дерменджиев, Христо Бонев, Георги Славков, Аян Садъков, от когото наследих фланелката с №8 в националния отбор, Марин Бакалов, Георги Георгиев... Един град с много големи шампиони", каза още Камата.

Той коментира по твърде интересен начин какви са шансовете на България да бъде домакин на световното първенство по футбол през 2030 година: 

"Може да се кандидатираш – никой не ти забранява да го направиш. Но дали ще те изберат, това вече е съвсем друго нещо. Ако с трици можеш да гониш маймуни, тогава може и да ни изберат за домакини", прогнозира Камата.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване от днес в Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).