Бруно изуми: Трябваше да седна в центъра на терена и да прекъсна мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
14:46 / 08.12.2018
10204
Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович обвини главния съдия Георги Давидов за загубата срещу Черно море с 0:2. Според босненският специалист мачът е бил равностоен, но реферът е накъсвал играта с ненужни нарушения и обратни отсъждания.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя на стадион "Тича":

"Дълго време не исках да говоря за съдиите, но днес ще го направя. Ако Ел Маестро седна на линията в мача срещу Лудогорец, аз сега трябваше да седна на центъра на терена и да прекъсна мача. Не искам да се извинявам. Днес играхме лошо. Но съдийството днес беше безобразно – не ни дадоха дузпа, съдията не даде 5-6 фаула".

"Момчетата дадоха всичко от себе си. Имахме положения и мачът беше равностоен. Не знам днес колко картона получихме. Имаме 17-18 футболисти, но дойде време, когато нямам избор заради многото наказани. Сега сме в ситуация, в която нямаме бекове".

"Много е трудно да намерим начин да направим добра тактика. Това, което аз искам, сега не е възможно. Водим разговори с ръководството, постоянно съм в контакт с президента. Говоря и с играчите. Свалям им шапка. Всички работят на 100 процента, но в главите им е това, че съдията винаги ще свири срещу нас".



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).