ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Поредният евтин цирк: Шавливата Златка и Благо щели да се женят в Брадъра, сумата е умопомрачителна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 02.12.2018Коментари (2)22454
Благой Георгиев и Златка Райкова ще сключат брак във "ВИП Брадър“. Това е част от сценария на тазгодишното издание на риалитито, научи ексклузивно "България Днес" най-пазената тайна в шоуто. Джизъса се е съгласил на шокиращото бракосъчетание, след като е получил умопомрачителен хонорар. Още през лятото изданието разкри за зверските пазарлъци между футболиста и продуцентите на "ВИП брадър". Ходещата Библия е поискал половин милион лева, но е получил контраоферта от 200 000 лв. Двете страни са се срещнали някъде по средата.

Комплектът Благо и Златка със сигурност е счупил досегашния рекорд за най-висок хонорар. Досегашното върхово постижение е на дует "Ритон" от 280 000 лв.

За да си заслужат парите, Благо и Златка ще трябва да се оженят в шоуто. Един от ключовите служители от екипа на "ВИП Брадър“ е натоварен да търси халки за бракосъчетанието. Мисията е строго секретна, за да се запази докрай сценарият на шоуто. По подобен начин през миналата година риалитито шокира всички зрители.

След скандална раздяла Дани Петканов и красавицата Алекс Богданска бяха вкарани в къщата. Те набързо се сдобриха и неочаквано вдигнаха сватба. Всички смятаха, че бракосъчетанието е парлама, но в крайна сметка светската двойка не се раздели и в момента очаква дете.

Манипулативната натура на Биг Брадър нажежи до червено отношенията между Благо Джизъса и Златка през последните седмици. Футболистът и плеймейтката са провокирани по всякакъв начин. Техните съквартиранти непрекъснато ги одумват. Самият футболист в началото защитаваше и утешаваше своята "маца", но в последно време започна да й се дразни. Един от последните скандали беше свързан с любовта към чашката на Русата Златка. Джъзъса разкритикува своето гадже за чаша вино с тежките думи как после щяла да мирише. Тя не остана длъжна и скочи на наргиле манията, с която е известен Благо.

Биг Брадър се опитва да изстиска максимален ефект от огромната сума, която е броил на Георгиев. Затова в къщата беше вкарано бившето гадже на Златка - Боби Ръгбиста. Здравенякът разкри една от тъмните тайни на плеймейтката. Той сподели как апетитната блондинка е кръшкала с него, докато е разказвала наляво и надясно колко е влюбена в официалното си гадже.

"Прави го това момче на луд - разказа Боби Ръгбиста. - И друг път е била много влюбена. Както си го говори това, напива се и прави каквото си иска. Има желание да си изчисти името, но с мен няма да се получи."

Поведението на Боби Ръгбиста вбеси Джизъса. Той стигна до нечувана агресия, като изпотроши столове и мебели в къщата. Зрителите бяха шокирани от реакцията на кроткия иначе Благой. Той беше привикан от Биг Брадър и му беше наредено да се успокои. Големият въпрос сред коментарите на най-скандалната сцена от началото на риалитото беше защо Благо и Златка не излязат. Отговорът е прост - ако го направят, ще загубят гарантираната сума пари по техните договори.

Тепърва предстои още по-голямото шоу, когато дойде време за сватбата. Най-големите майтапчии прогнозират как Биг Брадър ще избере за кумове Боби Ръгбиста и врагинята на Златка - Никита.

Благо се разведе по-рано през годината с руската Анджелина Джоли - Есмер Омерова. Двамата имат син Илай. Джизъса е баща на още две хлапета от дългогодишното му гадже - гимнастичката Христина Витанова. Русата Златка се сгоди за ММА боеца Георги Валентинов в риалитито "Като две капки вода". Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.



Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.12.2018 г.
0
 
 
"врагинята" това на какъв език е? Македонски? На Български не знам да съществува. На Български е враг.
на 03.12.2018 г.
0
 
 
Хм-м Златка Райкова не ли я ожениха в Капките - май и тука се опитват да пробутат този номер. Малко е нелепо. Вярно, изглежда сравнително добре , но бедното момиче доста се излага в ефир ... А този сезон си направо си клони за звания пълна боза , без примеси и освен разстройство и загуба на мозъчни клетки ( за съжаление в момент , когато се очаква да има нещо полезно по телевизията )
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: