Отлични оценки за първенството по таекуон-до в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:19 / 28.11.2018
3232
Продължават да пристигат благодарствени писмо за организацията на престижното състезание по таекуон-до  ITF "България оупън“, което се проведе през уикенда в Пловдив, съобщи вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. Участниците от Англия, Уелс, Гърция, Словения, Украйна, Македония и другите страни са впечатлени от гостоприемството и мащаба на проведения най-масов досега в страната турнир по таекуон-до ITF.

Над 700 състезатели от 15 държави мериха сили в залата на ПУ "Паисий Хилендарски“. Заедно с техните екипи -  треньори, рехабилитатори, съдии и близки броят на гостите надхвърли 1000 човека.

Специални гости на "България оупън“ баха президентът на Европейската федерация по таекуон-до ITF гранд мастър Майкъл Прюит, гранд мастър Гари Милър – председател на Британската таекуон-до федерация, председателят на гръцката Анастасиос Валасиади, както и председатели от 15-те страни-участници от Европа.

"Двубоите и през двата дни създадоха неповторима обстановка в залата и донесоха добри емоции на публиката. Оказа се обаче, че шестте ринга не са достатъчни. Обмисляме следващото състезание "България оупън“ да се състои в по-голяма зала, като Колодрума е изключително подходящ за това“, коментира вицепрезидентът Костадин Димитров. Той благодари на президента на родната федерация по таекуон-до ITF Марио Богданов, на генералния секретар Вергилий Ситнилски, както и на цялото семейство на АСК "Тракия“ за подкрепата при провеждането на турнира.

Спортистите от пловдивския клуб се представиха достойно на "България оупън“ в различните категории – Атанас Болчинов – 2-ро и 3-то място, Божидар Матов – 3-то място, Александра Матова – 2-ро място, Валентин Проданов – 3-то място, Лилия Митрева – 3-то място, Александър Стефанов – 3-то място.

"Гледаме напред и вече започваме да организираме Световното първенство по таекуон-до ITF през следваща година, което ще се проведе в зала Колодрума в Пловдив от 24-ти до 30-ти август“, съобщи вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).