Атанас Узунов: Няма по-хубаво нещо преди Нова година да победиш Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
20:49 / 27.11.2018
7668
Административният директор в Локомотив Пловдив и бивш наш международен съдия Атанас Узунов направи интересно изказване относно предстоящото градско дерби срещу Ботев, което е на 4 декември (вторник) от 17,30 часа на Лаута.

"Да, наистина е лошо, че мачът е през седмицата и се очакват неприятни метеорологични условия. Момчетата са наистина концентрирани, надяват се да излязат с успех от този мач. Искат да зарадват феновете предколедно с подарък", заяви Атанас Узунов.

"Мачът си е рисков. Затова в деня на мача билети на касите няма да бъдат продавани. С Ботев още преговаряме как ще си получат билетите – дали на нашите или на техните каси. Наистина ще гоним дубъл над Ботев. Няма по-хубаво нещо преди Нова година да победиш съгражданите от Пловдив", каза още бившият международен рефер, цитиран от Дарик радио.

"Собственикът Христо Крушарски ще се върне преди Коледа, така че най-вероятно, ако отборът се представи достойно в трите мача и си заслужи място в челната шестица, би могъл да получи коледни подаръци", предположи Атанас Узунов.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).