Ето кой е фенът на Левски, изведен с белезници след спецоперация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:30 / 27.11.2018
2841
Бургазлията Христо, по прякор Ичката е мъжът, изведен с белезници от фенклуба на Левски, научи Burgas24.bg. Запалянкото е един от 12-те арестувани при специализираната полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества, за която съобщихме по-рано днес.

От фенклуба на "сините" не отричат, че Ичката е член на фракцията, но категорично се разграничават от него. По думите им, той няма нищо общо с ядрото на организацията, която през последните години организира редица благотворителни прояви и футболни турнири. Посещавал фенклуба рядко и дори не ходел по мачове.

"Очевидно този Ичката има познанства с хора със съмнителна репутация, самият той има криминално досие. Навързали са нещата, затова дойдоха да проверят и нас. Вярно е, че и той има ключ, но не идваше често. Изискали сме протокол от днешния обиск и ще докажем, че не са открити никакви наркотици, само стикери и знаме. Не можем да носим отговорност за действията на този човек, той не е нито председател, нито наемодател", коментира пред Burgas24.bg едно от знаковите лица във фенклуба.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).