Синът на Боби Михайлов подписа с Левски, вижте първите му думи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:16 / 26.11.2018
4847
Николай Михайлов подписа договор с Левски до края на сезона. 30-годишният вратар е юноша на "сините“, като има в кариерата си едва 15 мача за клуба, но две титли, Купа на България и Суперкупа на България.

Михайлов напусна "Герена" през лятото на 2007 година след трансфер в Ливърпул. Стражът натрупа опит през годините след периоди в Омония (Никозия), турския Мерсин, Верона, Твенте. Той е Футболист на България през 2011 година.

Ето какви бяха първите думи на вратаря след завръщането му в Левски:

"Благодаря на господин Русев и цялото ръководство на Левски. На няколко пъти се коментираше моето завръщане, от третия път стана. Бързо се случиха нещата, чувствам се щастлив и нямам търпение да започна да тренирам с отбора, за да помогна с опита, който натрупах през последните години в чужбина".

"Променил се е секторът, феновете са си тук. Липсват отличията и купите, надявам се да стиковаме добре нещата, за да сме близо до челното място и да се борим до последно за шампионската титла. Трябва да се концентрираме върху това. Имаме доста добър отбор и добър специалист. Имаме леки затруднения, но нещата ще тръгнат нагоре".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).