Американката в Марица: Пловдив е много хубав, има какво да се прави през свободното време

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:36 / 26.11.2018
2912
Едно от новите попълнения на Марица (Пловдив) Алекзандра Холстън даде интересно изявление пред клубния сайт след дебюта си в Националната волейболна лига при победата над ЦСКА (София) с 3:0 гейма.

Ето какво каза Алекзандра Холстън:

"В началото ми беше нервно. Момичетата вече бяха изиграли два мача, в които не можех да участвам, и не ми беше приятно. Така че беше много хубаво да мога да изляза на игрището заедно с момичетата, да мога да се състезавам и да поиграя малко голям волейбол. В началото не бях много във форма, но през втория и третия гейм се посъбудих. Определено победата беше резултат от отборните усилия. Много ми харесват момичетата. Всички са много мили. И всичко е много близо, което е много хубаво, защото съм свикнала всичко да ми е поне на 40 минути, когато съм у дома. Харесват ми тренировките. Градът е много хубав и има много какво да се прави през свободното ни време. Така че много ми харесва…“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).