Протест блокира маричанки във Франция, нашите разочаровани от залата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 20.11.2018
2639
Волейболистките на Марица (Пловдив) вече тренират в зала "Пале де Спор" в средиземноморския френски град Агд, където тази вечер от 21:00 часа стартират третата си поредна кампания в Шампионската лига с мач срещу шампиона на Франция Безие (Безие).

С пълна група от 14 състезателки жълто-сините потеглиха от Пловдив рано в понеделник сутринта. След леко закъснели полети от София до Тулуза през Франкфурт и над 200 километра с автобус, те бяха блокирани от протести на магистралата малко преди влизане в Агд, което ги забави допънително.

Така, след 16-часово пътуване, маричанки успяха да се настанят в хотела само половин час преди да потеглят отново към залата за тренировка.

Оказа се обаче, че Пале де Спор (в превод “дворец на спорта") съвсем няма нищо общо с великолепието на своето име, като осветлението, настилката, а вероятно и височината на залата, са далеч под стандартите на най-престижния европейски клубен турнир.

Въпреки перипетиите, българските шампионки са в отлично настроение и готови да гонят своите цели на френска земя. Почти всички волейболистки са здрави, като само капитанката Нася Димитрова е под въпрос за мача утре вечер поради контузия в лявата ръка. Официалния си дебют за Марица се очаква да направи и американският диагонал Алекзандра Холстън, която пропусна първите две срещи на отбора в Националната волейболна лига.

Двубоят Безие - Марица ще бъде излъчен пряко по Диема спорт днес от 21 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).