ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави Трифонов се отчая заради болежката си, маха голям дразнител
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 15.11.2018Коментари (5)64306
©
След 9 години борба да ходи отново спокойно, Слави Трифонов се предаде. Шоуменът е напълно отчаян и вече не вярва, че има начин да върне подвижността на счупения си още през 2009 г. крак. Ядосан на целия свят, решил да махне ескалатора от студиото си, за да не му напомня времето преди фаталното падане в банята, което го превърна в инвалид.

Емблематичният ескалатор ще изчезне завинаги от "Шоуто на Слави" в дните около Нова година. Тогава Дългия ще излъчва записи от кастингите за актьори, които обяви в началото на тв сезона. През това време студиото ще е свободно и в него ще влязат майстори, за да демонтират съоръжението. "Слави от години не може да използва ескалатора и това много го нервира. Всеки път, когато го погледне, се сеща за проблема си. Още повече се дразни, когато някой друг използва ескалатора. Затова реши да го махне", разказаха пред "Уикенд" хора от екипа на Дългия.

Според тях, с времето проблемът с крака му се влошавал, независимо, че шоуменът непрекъснато проучвал методи за лечение, правел специални процедури с минерална вода, масажи, компреси и лекарства, а миналата година му сложиха изкуствена става. Лекарите го уверили, че с нея ще може да възвърне предишната подвижност на крака си. До днес обаче това не се е случило. "Все се надяваше, че пак ще ходи спокойно, но накрая дори той се отчая", смятат служителите на Трифонов.

Както е известно, шоуменът от Учиндол се подхлъзна и падна в банята на хотелска стая в Стара Загора през лятото на 2009 г. Той и хората му бяха в града за концерт от лятното си турне. Слави счупи шийката под ябълката на лявата тазобедрена става. Направиха му операция в Стара Загора, после започна рехабилитация, но нищо не помогна. Левият му крак с времето се скъси, Трифонов започна да куца и въпреки лечението проблемът му с времето се задълбочава. 

Преди броени дни той обявил, че започва ремонт. Екипът се зарадвал, защото студиото отдавна имало нужда от цялостно обновяване. Дългия обаче попарил надеждите им, като казал, че само ще махне ескалатора. Според запознати, той е изключително стиснат, щом нещата опрат до разходи, които не са наложителни. Парите за ремонт слагал точно в тази графа. Предпочитал да си ги спести.

"Ще бъде изненада, ако смени диванчето си в близките 5 години, а вече не помни откога го ползва", коментират в екипа му. Според тях, още през септември, когато няколко дни водеше от студиото на Петя Дикова, му предложили вместо там да се премести в някоя от залите на НДК. Той обаче отказал, защото не искал да плаща наем.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Паднал или го наритаха бодигардовете му заради голямата му уста и стиснотия !?
0
 
 
Един рехабилитатор в Тузлата каза, че само калта и движението помагат за възстановяване на ставния хрущял, и аз му повярвах защото имам подобрение.
+2
 
 
При толкова много пари и при толкова много доктори по света...да не може да намери лек??? Подозирам ,че проблема му е друг!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: