Обрат! Марица се раздели с хърватка, отборът има нов капитан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:41 / 14.11.2018
3135
От щаба на ВК Марица (Пловдив) обявиха кой ще е новият постоянен капитан на тима. Това е националката Нася Димитрова. Тя заменя на поста Радосвета Тенева, която това лято реши да сложи край на състезателната си кариера.

По време на мачовете от предсезонната подготовка в Турция и Румъния треньорът Иван Петков бе поверил капитанската функция на опитната хърватка Ана Гърбац, но след като нейният стил на игра и стилът на игра на отбора като цяло не успяха да си паснат добре, в началото на тази седмица класната разпределителка и пловдивският клуб решиха да се разделят по взаимно съгласие.

Нася Димитрова вече изведе като капитан шампионките в първия им мач от Националната волейболна лига – срещу Славия (София) в неделя, след което наставникът взе окончателното решение централната блокировачка да поеме ролята и занапред. 26-годишната националка играе вече трети сезон с екипа на Марица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).