Няколко промени в състава на Ботев за мача със Септември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:44 / 09.11.2018
4143
Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия шампионатен мач срещу Септември (София). Двубоят е в събота от 12:30 часа в Коматево.

В сравнение с последния мач срещу Левски, наставникът на "канарчетата" прави няколко промени в групата. В нея се завръща Радослав Терзиев, който изтърпя една среща наказание за натрупани жълти картони.

Извън 18-те останаха още двама футболисти, взели участие в срещата на стадион "Георги Аспарухов". Това са контузеният Густаво Афонсо, както и Кристиан Добрев, който е на лагер с юношеския национален отбор на България до 19 години.

На мястото на Добрев и Густаво в групата попадат двама юноши от формацията до 19 години - халфът Благовест Данчев и нападателят Иван Василев. В петък на обяд "жълто-черните" проведоха тренировка, след което останаха на режим в хотелската част на базата си.

Ето и групата на Ботев:

Даниел Кайзер, Мартин ДимитровФилип ФилиповКостадин Ничев, Кристиан Димитров, Йордан МиневДимитър Пиргов, Джонатан Перейра, Радослав ТерзиевСеркан ЮсеинЛъчезар БалтановТодор НеделевВасил ШоповАнтонио ВутовСтивън Петков, Благовест Данчев, Диого Кампос, Иван Василев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).