Академик играе в "Колодрума" две дербита за 4 дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:40 / 09.11.2018
2502
Два дерби мача в рамките на 4 дни ще изиграе баскетболният Академик в зала "Колодрума". Пловдивският тим посреща шампиона от миналия сезон и настоящ лидер в първенството Левски Лукойл в най-интересния сблъсък от поредния кръг в Националната баскетболна лига в събота от 18.30 часа.

Във вторник, отново в 18.30 часа, отборът на Дарко Костич приема Берое в българското дерби от настоящото издание на Балканската лига. Така в Пловдив се очертава истински баскетболен празник, а клубното ръководство призовава и се надява феновете да напълнят залата и за двата мача и да подкрепят отбора в трудните изпитания.

След серия от 4 поредни загуби – 3 в НБЛ и една в Балканската лига, Академик загърби пораженията и записа две впечатляващи победи като гост – срещу Академик Сф за първенството и срещу миналогодишния финалист в Балканската лига – Башкими. И в двете срещи пловдивският тим вкара над 100 точки, което е гаранция за оспорвани и интересни двубои в събота и вторник.

А зала "Колодрума" се превръща в арена на спортни събития, след като в неделя дебютният си мач за първенство там ще изиграят и волейболните шампионки от Марица. Жълто-сините посрещат Славия от 18 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).