Марица ревна от съдията Карагарен след тежка загуба в Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:02 / 04.11.2018
3924
Марица допусна първа загуба през този сезон в Трета лига - Югоизточна група, след като в мач от 13-ия кръг претърпя поражение с 2:4 от Атлетик (Куклен) като гост. Жълто-сините имаха претенции към главния съдия Рюстем Карагарен, който според тях е направил няколко фрапантни грешки.

Още в първата минута Карагарен спести директен червен картон за домакините за удар без топка и то пред погледа на четвъртия съдия. Играч на Марица извърши нарушение, след което бе изритан от фаулирания футболист, информираха от пресслужбата на кършиякалии. Малко по-късно Айкут Янъков получи удар в корема, присъщ за бойните спортове, но асеновградчанинът Карагарен отново не реагира.

Домакините откриха резултата в 21-ата минута, след корнер. След изпълнението на центъра Айкут Янъков бе намерен с центриране и изпреварвайки вратаря изравни с глава - 1:1. В 45-ата минута Карагарен отсъди дузпа за "баските" след сблъсък на техен състезател с вратаря Илия Николов. Наказателният удар бе реализиран за 2:1.

След почивката Атлетик увеличи преднината си с нов гол - 3:1. Малко по-късно "баските" от Куклен поведоха с 4:1 след успешно засечена топка след центриране от корнер.

В 80-ата минута Айкут Янъков намали от дузпа, отсъдена за нарушение срещу самия него.

Така Марица остана с актив от 28 точки и вече е на 3-та позиция в класирането. Лидер е Нефтохимик с 31, пред Созопол с 29.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).