ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Денди за "отвратягата Кулагин" и "ВИП Брадър": Ако искате серия оргазми по съветите на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 13.10.2018Коментари (0)54594
©
Позабравеният участник във "ВИП Брадър" през 2013 година Любомир Милчев, който е известен с острия си език, нападна сегашния участник в риалити предаването Валентин Кулагин. Денди разказа в социалните мрежи, че се скарал с гримьора още при запознанството им. Ето и въпросния пост без редакторска намеса:

Подочух мнозина профани да си се повъзхищават, елай, моме, елай, душо, да повечераме, на дързостите Кулагинови и си казах, виж ти, задава се, сполай, нова консензусна величина, в която да ще се постараем да разграничим отделните, хм, слузести величини, па дори и да се пооцапаме в секрецията…, в която има дори и, ох, аман, аман, сълзи Миродобреви… непродуцирани от Торнев. Слагаме медицински ръкавици…

Как, питате, съм се запознал с подвъпросното лице, пренемаловажен въпрос, знаменателна интродукция в нашта лекедисана сюгжестия. Бивам в журито на конкурс за красавици в Бургас. Стоя сам на коктейлна маса, досами сцена. Появява се, бляскава, звездата Кулагин, придружена от дама и със зле модулиран глас ми съобщава: "Така и така си сам, драги, защо не отидеш на другата маса?“ Уви, не бе въпрос, а заповед – стани ти, че да седна аз. След отказа ми, последва втори назидателен опит и тогава вече се взрях в нахалника, сборно клише на най-банална и зловонна содомия, плътно напомадено и нагримосано, и с дамска чантичка за разкош. Изкрещях: "А сега, искате ли да извикам охраната, пикльо?!“ Остана с педерастшата си на моята маса… Трябва ли да уточнявам, че всички останали маси на преден план бяха празни…

Тъй че, за онез, наивно въобразили си, че наглостта на момченцето, измамна привидност на човек, е избуяла под прожекторите на Брадъра папрат, нека потвърдим и вразумим – той отнапред си бе такъв, най-натурално, зачатъчно евгениминчевче, яхнало не трамвай, а спирала за мигли, сополанко без лордова титла, ала с маршалски жезъл до червилото и лака за нокти в дамската си чантичка. Черното под ноктите си давам! Тъй като е очевидно, че Кулагин е Йожени де Минч в първообраз, затова и нараства ценността му като препарат за наблюдение под микроскопа. Моля, не сваляйте медицинските ръкавици! С което искаме да кажем, че автохтонният пласт в изчадието е идентично педерастичен и не по-малко зловреден от псевдолордовия вибраторен механизъм, радващ се на огромна популярност сред родните бизнесдами.

А сега, нека престъпим прага на къщата, в която героят наш отново си отима скандал, че некой му седнал на стола, хм. Дузина нейни обитатели, за които едва ли може да се каже, че са неудачници, биват ежеминутно дразнени и тормозени от амбициозното копеле и в тази си раздразнимост се сплотиха. Консензусът им е от особено естество, така, по принуда… Брадърът благонасърчава подобно ребелинно поведение, за да излязат, раздразнени, участниците от кожата си и да се разкрият в алкохолни изпарения срамните им тайни. Това може да се маскира като защитен вот на зрителите, а може да бъде насърчавано с повиквания в изповедалнята и инсинуативни мисии и внушения. Да допуснем и двете, а също и че зрителят си пада по такива работи. И трите положения са многобанални, но те се засрещат по особен, всеразкриващ начин. 

Медийна инсинуация, нота бене, профанен бунтарски вкус на зрителя и всеобща дразнимост като единствено възможна форма на съобщност в това общество, което не е общество, в съслужие отслужват обратната, обърната нагоре с краката, анална литургия в храма на същото общество. Медията инсинуира дразнимост и въдворява колагенов дразнител сред обитателите, дразнителят дразни раздразнителните по внушение и собствено разположение, а окайната публика лакомо поглъща деликатеса на тази дразнимост и сама, дразнейки се, се самооблъщава и покланя на дразнителя, неин упълномощен герой. Всеобщата дразнимост става нещо като нов обществен договор.

Отвратягата Кулагин с колагеновите устенца, веждите-татус и стъклените очички на дявола от "Страстите Исусови“ на Мел Гибсън, чудовищният дяволит младенец в ръцете на мнима Богородица, не ще да е друго, освен едно отгледано и отдондуркано с общи усилия и мерак изчадие. Колкото по-облъскано, изтикано, злепоставено, уж дискриминирано, а всъщност нахално мимикрирало в протестни форми, толкова по става за сувенир на обожание на едно очукано общество, сърадващо и празнуващо съвместната си сдуханост в издигнал се из от нищото фалшив герой. Това общество отдавна му е отпущило края да го мисли кой на кого е жертва и уж съчувства на сурогатя на пожертваното, не искайки и да знае кои са истинските жертви на местопроизшествието. 

Питаме се, защо българите обичат такива неща? Защото като категорически не могат да се справят с нещо конкретно, начеват да се боримечковат с всичкото. Издразних се! – чуваме отвсякъде да казват… А всичкото е всераздразнимост от какво ли не, с възнеясна причина. Слузестото единодушие тук е само по повод на дразнимост, един вид въпрекизъм досежно всичко – плочки по "Графа…“, царски имоти, истанбулски конвенции, русофилство, соросоизъм, роклите на президентшата, тралала… Тогаз всераздразнителните българе се обединяват в слузесто единодушие… Липсата на благовъзпитаност е основна българска добродетел и подпомага всичко това. Ако двама се скарат за един и същи стол, пък бил той и министерско кресло, не е възможно спорът да приключи благоприлично, а в разгара на всеобща дразнимост и раздразнителност.

Бледна останка от стокхолмски синдром, народопсихологическа реликва от слузесто естество – чистата дразнимост е новият обществен договор, подпомаган от медийните амбиции на Брадъра – чрез дразнимост и дразнение, се преуговаря свръзката на общността, новият ред. Брадърът извлича от дразнимите, в съслужие с колагеновия вибратор и слабосилната публика, все същата единодушна усредненост на всераздразнимостта. Една фалшива консензусна величина…, уви сега всеобщо валидна…

А колкото до коментарната нищожественост на нищожествата-холограми Маги Желязкова, Кристина Патрашкова с посинените коси, полуплешивата кафеварка Гала, замазаният Юлиан Константинов и отново фалшивият лорд-парвеню и други празни резоньори, нима очаквате да чуете това от тях? Никога. Кулинарно шоу за приготовление на все същий буламач. Издразних ли ви? И не си сваляйте медицинските ръкавици! Ако искате да получите серия от оргазми по съветите на кобилестата, ползвайте новия колагенов вибратор! И новите й вагинални топчета…


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: