Лимона вкара гол шедьовър, Марица с поредна "суха" мрежа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:56 / 13.10.2018
3707
Марица победи Свиленград с 2:0 в мач от 10-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група, игран на стадиона в квартал “Кършияка". И двете попадения паднаха след почивката.

В 47-ата минута Тодор Тимонов - Лимона центрира от корнер, а Пламен Табаков засече с глава, но уцели напречната греда.

Десет минути по-късно упражнението се повтори, но този път успешно. Тодор Тимонов центрира към пеналта, където Костадин Дяков отклони топката. След това Пламен Табаков я засече от въздуха за 1:0.

В 62-ата минута Тодор Тимонов отправи страхотен удар от около 30 метра, който намери горния ляв ъгъл на вратата на гостите за крайното 2:0.

Така Марица прибави нови 3 точки към актива си, но остана на второ място с актив от 21 точки. Жълто-сините продължават без загуба в първенството и само с един допуснат гол във вратата си. В следващия кръг Марица гостува на Черноморец-1919 следващата събота.

Преди това възпитаниците на Борислав Караматев гостуват на Гигант (Съединение) в мач от втори кръг от областния етап в турнира за Купата на АФЛ.

Марица игра в състав: Илия Николов, Даниел Спасов, Пламен Табаков, Величко Величков, Атанас Савов, Костадин Дяков - капитан, Христо Янчев, Лъчезар Ангелов (Мартин Анастасов), Тодор Тимонов (Ерик Смилянов), Айкут Янъков (Джунейт Узунов), Георги Георгиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).