Локо привлече вратар от Австрия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 02.10.2018
3934
Нов вратар пристигна в Локомотив (Пловдив). Става въпрос за австрийския страж Марин Ромац. Той бе на проби при “черно-белите" през септември по време на паузата и пази в контролата с Царско село. Ръководството на “смърфовете" е решило да го привлече, тъй като реално тимът разполага само с Мартин Луков.

Тези дни Ромац ще бъде уреден с картотека в БФС и се очаква да е на пейката за гостуването на Берое в събота от 17:30 часа, пише “Тема Спорт".

Ромац е роден на 30 август 1998 година във Волфсберг, Австрия. Започва кариерата си в юношите на родния Волфсбергер, а после преминава през Аустрия (Клагенфурт), а оттам отива в дубъла на Щурм (Грац). За последно е бил част от хърватския РНК Сплит, а преди това е пазил за австрийския нискоразреден Блейбург.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че в момента вратарите на Локо Илко Пиргов и Павлин Евтимов са контузени и поради тази причина за мача с Етър като втори вратар бе повикан юношата Йордан Йотов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).