Дубълът на Ботев изпусна Левски насред София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:34 / 16.03.2009
3832
Дублиращият тим на Ботев Пловдив загуби с 1:2 гостуването си на Левски София. Домакините спечелиха доста трудно, след като "канарчетата" играха добре през по-голямата част от мача. "Сините" изпуснаха няколко чисти положения, а най-добрата възможност за гол бе пропиляна в 35-ата минута. Тогава Боян Табаков изпусна дузпа за отсъдено нарушение срещу Мирослав Тодоров. Второто полувреме започна много добре за Ботев, които поведоха в резултата с хубав гол на Стоян Грънчарски. Той бе оставен непокрит в наказателното поле на Левски и с точен диагонален шут матира противниковият вратар. Само шест минути по-късно Левски малко щастливо изравни след мелле в наказателното поле. Борислав Балджийски бе голмайстор, след като ритна топката в разбъркването и тя се озова във вратата на Ботев. Домакините изкараха късмет и успяха да вкарат още един гол в последните секунди на мача. Тогава изпусналият дузпа Боян Табаков се измъкна сам срещу Павел Станев и със силен шут донесе победата на своя тим. За Ботев играха няколко футболиста от първия тим, като за отбелязване е участието на Николай Харизанов и Георги Аврамов, които се възстановяват от контузии и скоро могат да са готови и за титуляри в "А" група.

Ботев: Павел Станев, Николай Харизанов, Асен Попов, Костадин Гаджалов, Чудомир Григоров, Станислав Илиев, Цветелин Тонев, Георги Аврамов, Васил Кочев, Йордан Етов, Георги Андонов. Резерви: Велев, Томов, Кинчев, Светлев, Грънчарски, Йорданов. Треньор: Петър Пенчев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).