Спартак се завърна с разгром в мъжкия футбол, юноша на Локо стана герой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:02 / 10.09.2018
4985
Спартак Пловдив започна похода си в мъжкия футбол с респектираща победа с 5:0 като гост над тима на "Победа" (Царацово). В герой за синьо-белите се превърна юношата на Локо (Пд) Любомир Цеков, който се отчете с хеттрик и една асистенция.

Гладиаторите започнаха много силно мача и още в 3-ата минута можеха да открият резултата, но ударът на Петко Фанев мина на сантиметри от страничната греда. В 11-ата гредата спаси домакините, след като Фанев с диагонален удар уцели страничния стълб.

В 29-ата минута гладиаторите поведоха в резултата с гол на Митко Илиев, след като вратарят на домакините допусна груба грешка, Фанев се възползва от нея и намери Илиев, който на празна врата вкара първия гол в мача.

В 34-ата минута защитник на Царацово върна топката към вратаря, но тя бе пресечена от Любослав Цеков, който преодоля вратаря и вкара за 2:0.

И през второто полувреме Спартак тотално доминира на терена, като още в началото Любо Цеков бе съборен в наказателното поле, а Петко Фанев превърна отсъдената дузпа в гол за 3:0.

В 64-ата минута Любо Цеков вкара второто си попадение в срещата, след като получи отличен пас в наказателното поле и с плътен удар не остави шанс на вратаря за 4:0.

В последната минута на мача Любомир Цеков реализира своя хеттрик, след като бе изведен сам срещу вратаря и не сгреши за 5:0.

Във втория кръг на "Б" Областна група - Запад Спартак гостува на Ягодово. 

Спартак игра в състав: Костадин Велков, Кирил Нушев (Атанас Бучов), Николай Христозов, Христос Доков, Рангел Костурски, Костадин Калинов (Атанас Църцев), Веселин Тонев, Митко Илиев (Мартин Симеонов), Дeнис Хасан (Мануел Костов), Любомир Цеков, Петко Фанев (Николай Дудов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).