ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Интервю на Бербатов ядоса Бареков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 04.09.2018Коментари (19)15264
©
Евродепутатът Николай Бареков взе отношение във връзка с интервюто на Димитър Бербатов пред клубния сайт на Манчестър Юнайтед. В него нападателят разкри подробности от детството си, твърдейки, че е живял в комунистическа среда и като малък се е редил на дълги опашки за хляб. Там първо дълго време е чакал баща му, после майка му, а накрая Димитър и даже по-малкия му брат Асен. И чак тогава, след няколко часа висене, семейството се е снабдявало с насъщния.

Постът на Бареков без редакторска намеса:

"Спомените" на Митко Бербатов за липсата на хляб през късния комунизъм са от същото тесто като “спомените’ на съгражданина му Роско Плевнелиев за ранната демокрация. Не знам колко са чакали в Благоевградско пред фурните за хляб 80-те години, но аз чаках за горещ бял хляб на село по 5-10 минути и единият хляб го изяждах обратно за дома на баба ми.

Днес със синовете се редуваме да чакаме по цял час, но пред фурната с питката на жена ми вкъщи. Честно казано, доста приятели и то англичани от сой са чакали заедно с мен за нейните питки и баници. И като българин, пребиваващ често в чужбина, един малък съвет. Никога не говори лошо за родината си навън и не се подигравай с бедността на народа си. Чужденците също не го приемат добре. Като се върнеш обратно в България, си наваксай и критикувай колкото искаш".


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Тук Бареков, какъвто и да е, говори истината! Бербатов е преживял всичко това, но по-късно, в зората на т. н. "демокрация". Тогава имаше опашки, купони, черна борса и т. н. По байтошово време имаше ядене в изобилие, при това - много по-качествено. Погледнете колко пълни хора има сега, до голяма степен лошата храна е виновна, пълнят я с всякакви боклуци. Нямаше големи опашки през т. н. "комунизъм", аз лично съм пазарувал в супермаркетите - опашките бяха както и сега. Единствените истински, големи опашки бяха за цитруси, тогава те бяха екзотика.
0
 
 
Присмял се хърбел на щърбел - тези и двамцата са палячовци :-))))
-1
 
 
Бюрека никога не е живял на село,защото баба му и дядо му са кючукПарижански бежанци.Та селото му може да е някъде в Гърция. Ако не се сеща да е чакал за хляб,явно са му слагали в човката ,като благонадежно копеленце!
+2
 
 
Трябваше да разказва колко велика е била България, като другите комунисти.
на 04.09.2018 г.
-1
 
 
Малко повече е драмата в изказа на Бербатов , но това което Бареков пише е пълна глупост. Макар , че като се замисля и за навремето чаках доста за топъл хляб пред фурната на село Баня ( упс сега вече град Баня ,заради царя) и не било баш точно по комунистическо време. Невиждам нищо в тези изказвания , които да говорят "...лошо за родината..." По-скоро прикривайки нещо подобно човек постъпва по-лошо спрямо родината. Така че Бюрека да си гледа своя "сой" и да не коментира наляво и надесно :D
+5
 
 
Хаха, Бюрека се е жегнал, че е от бедна комунистическа държавичка и не е добра партия за 'англичаните от сой'... Само че той какво ли им обяснява с примитивния си английски - бедна ми е фантазията??! Барбука поне може да говори нормално.
+2
 
 
Бареков е пълен помияр ,кой търси неговото проклето мнение по този въпрос в случая? Никой! Както винаги! Тъп селски пръч, който парадира с политическите си "познания". Това къде си израсъл и какво си преживял на въпросното място те оформя като по-млад ,дори да говори лошо за тези спомени то не е защото са били тук ,в България..Бареков освен да яде лайне друго не обича.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: