Вижте го! Това момче израсна на Лаута, а сега е герой в Румъния!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:35 / 04.09.2018
7524
Юноша на Локомотив Пловдив бе обявен за герой в Румъния и стана "Играч на мача". Става въпрос за вратаря Георги Ставрев, който стартира превъзходно участието си в шампионата на румънската Втора лига.

22-годишният страж взе участие в три от петте мача на новия си отбор Фарул (Констанца), като в тях тимът спечели единствените си две победи и допусна минимална загуба с 0:1 от лидера в класирането Ортул Снагов. В двубоя срещу Ортул Георги Ставрев бе определен заслужено за "Играч на мача“, след като направи много спасявания, а Фарул дълго време игра с човек по-малко, съобщава Гонг. Преди две седмици бе дебютът на Ставрев за Фарул.

Израсналият на Лаута младок отново се отличи с много добри спасявания, а отборът спечели първата си победа от началото на сезона, след като наложи с 4:1 срещу Политехника Тимишоара. В последния мач Ставрев записа първа суха мрежа на вратата на Фарул при победата на Балотещи с 2:0.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Георги е син на бившия вратар на Локо (Пд) Стоян Ставрев и още преди години бе определян като един от най-талантливите юноши на Локо. Той напусна Лаута заедно с баща си Стоян Ставрев и двамата се преместиха на времето в Черно море.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).