Сезонът за вратар на Спартак приключи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:37 / 14.03.2009
2014
Сезонът за Стефан Стойчев - Вутата приключи скоропостижно. Вратарят ще бъде опериран в понеделник във Военна болница - София. Дългучът мина днес преглед при д-р Тони Георгиев в столицата. Спецът препоръча на Стефан незабавна хирургическа намеса. Вутата скъса ахилес на тренировка в края на седмицата. Каръкът, който преследва Стефан е уникален. Вратарят на Спартак катастрофира 3 пъти в рамките на 20 дни. За капак дойде и лошата травма. Възстановяването след скъсан ахилес е минимум 6 месеца, твърдят опитните ортопеди.

Защитникът Мурад Ибрахим също отпадна от групата на Спартак за утрешното дерби с Марица в „Кършияка". Защитникът е със спрени права от БФС, след като шашнатият рефер Венцислав Кознички извади на Мурад 2 жълти картона, но забрави да го изгони в мача с Любимец. „Очаквам тежък мач с Марица", каза старши треньорът на „гладиаторите" Николай Киров - Белия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).