ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Бившата на Трифонов: Кой беше тоя Слави?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 24.08.2018Коментари (0)119924
©
4 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен у нас, липсата на луксозния живот, който й осигуряваше Дългия, се е отразила пагубно върху визията й. От блясъка и суетата на кръшната балерина, днес няма и помен, пише "Уикенд“.

Мартина видимо е погрозняла, напълняла е и се е състарила с 10 години. Покрай грижите за мъжа си Николай Колев-Коко, двете им деца и общия им бизнес, варненката нямала никакво време да обърне внимание на външния си вид. Логично, се е позанемарила доста. Докато беше гадже на Слави, Мартина бе в топ форма и предизвикваше завист със стройната си фигура.

Лъскавият празен живот на държанка на един от най-богатите и влиятелни хора в България обаче никак не й липсвал. Днес Мартина се чувствала щастлива с боксьора Коко. Всеки път, когато познати и приятели зачекнели темата за връзката й с Трифонов, Мартина видимо се изнервяла и отрязвала любопитните въпроси с репликата: "Кой Слави?". После добавяла, че го е изтрила от живота си и сякаш любовта им никога не се е случвала.

"Работих над 10 години в "Шоуто на Слави" и бях в ефир всеки делничен ден, следователно трябваше да съм с тежък телевизионен грим всеки ден. Това е голямо изпитание за всяка кожа и изисква сериозно професионално отношение и ежедневни грижи. Моята кожа, обаче, се оказа изключително чувствителна и непонасяща никаква козметика. Имах възможността да изпробвам продукти за грижа за кожата от цял свят. Кожата ми имаше непоносимост към всички", обяснява бившата балерина.

След като лично се убедила в качествата на био козметиката от Мъртво море, тя сама се свързала с производителите и получила правата да продава продуктите им в страната. Така Мартина успешно съчетавала майчинството си с новите бизнес начинания.

След като стана ясно, че варненката е заменила популярния водещ и милионер Трифонов с обикновено момче, мнозина не проумяваха с какво я е спечелил татуираният спортист. Освен с физиката и младостта си, Коко привлякъл Мартина най-вече с отношението си към нея. Двамата се запознали преди 4 години, когато бившата балерина се записала на бокс. Колев започнал да я тренира и още от първия ден между тях прехвръкнали любовни искри. Не след дълго нещата стигнали по-далеч, а измъчвана от гузна съвест, Мартина решила да зареже тренировките.

Коко обаче оставил трогателно послание за нея във фейсбук и успял да я разчувства. Така везната се наклонила завинаги в полза на боксьора. 36-годишният спортист я спечелил с благия си характер и романтична душа – нещо, което както е известно, е чуждо на Слави. Всички знаят за тежкия характер на гологлавия водещ, заради който с Мартина имали диви скандали. 

"С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло, не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания. След време разбираш, че да бъдеш с някой, поради това, че ти предлага хубаво бъдеще, означава че рано или късно ще искаш да се върнеш към своето минало", философства романтичният Коко. Няколко дни след романтичното му послание в интернет Мартина напуска Слави и избра да е с него.

Любовта между танцьорката и учиндолеца пламнала още през 2008 г., близо 2 години след като тя е в екипа на шоуто. По това време балерината не изпъквала нито с красота, нито с някакви специални възможности сред останалите момичета от балета. Малко по малко Мартина станала тарторка в танцувалния състав, измествайки по-старите си колежки. Изведнъж започнала да води петзвезден начин на живот. Танцьорката запълвала свободното си време с дълги турове по моловете и почти нямало случай, в който да не се прибере с пълни торби у дома.

6 години Мартина чакала шоуменът да се ожени за нея. Макар че говорел за брак, нежеланието му да се обвърже сериозно, накрая отблъснало танцьорката и тя потърсила щастието другаде.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: