Бърза развръзка около трансфера на Райнов в Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:43 / 15.08.2018
5372
Във връзка с дирижираните информации в спортните медии относно евентуален трансфер на капитана на "Берое“ Мартин Райнов в "Левски“ и с цел предотвратяване на всякакви нови спекулации по темата, ръководството на старозагорския клуб информира футболната общественост и най-вече своите фенове, че действително "Левски“ прояви интерес към играча, но Райнов предпочете да остане футболист на "зелените“.

Ние благодарим на Райнов за решението и се надяваме, че като капитан на този отбор ще помогне за постигане на нашите цели.  Знаем, че заедно ще бъдем по-силни. Тук е мястото да съобщим на нашите фенове, че ръководството на "Берое“ не желае да се разделя с никой от ключовите играчи в отбора.

Като капитан на "Берое“ Райнов смята, че взе правилното решение, с което да остане лидер на отбора и ще даде всичко от себе си на терена в предстоящите битки, се казва в официалното съобщение от Берое.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).