СНИМКИ: Локо и Ботев се обединиха в името на децата, Марица и Академик също

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:17 / 07.08.2018
6391
Една инициатива успя да обедини спортните отбори на Пловдив. БК Академик, ПФК Ботев, ПФК Локомотив, ПФК Марица и ВК Марица бяха гости на спортната занималня в Комплекс С.И.²Л.А. и през последните два месеца се включиха в инициативата "Да запалим децата по спорта“.

Играчите на Академик Васил Бачев (настоящ) и Паулин Жардим (бивш) показаха на децата основните правила на баскетбола и запалиха дори и момичетата по играта.

Дамите от ВК Марица Мирела Шахпазова, Силвия Андреева и Дима Ушева направиха две посещения по време на занималнята и показаха на децата, че волейболът не е много лесен, но е много интересен спорт.

Въпреки че баскетболът и волейболът не са в центъра на пловдивската спортна арена, играчите на двата клуба успяха да заинтригуват децата с правилен подход и професионализъм.

Футболистите Радослав Терзиев (Ботев) и Симеон Райков (Локо) увлякоха момчетата във футболната игра и те набързо забравиха пристрастията – дори се наложи футболистите  да влязат в ролята на рефери и да следят за феърплея в ожесточената спортна битка.

Гостите от ПФК Марица Лъчезар Ангелов, Ерик Смилянов и старши треньорът Борислав Караматев също останаха впечатлени от хъса и уменията на децата и дори дадоха професионални напътствия на най-добрите от тях.

Ботев, Локо и Марица доказаха, че са конкуренти само на терена, а извън него са професионалисти и мислят за развитието на пловдивските деца.

Екипът на Комплекс С.И.²Л.А. изказва благодарностите си на ръководството на клубовете.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).