Крушарски: Готов съм да си тръгна, ако дойде по-богат и по-умен от мен (ЦЯЛОТО ВИДЕО)

Автор: Васил Динев
Коментари (29)
12:58 / 04.08.2018
20257
Както вече ви информирахме, собственикът на Локомотив проговори след декларацията на привържениците вчера. "Бях в чужбина 6 месеца, после имах здравословни проблеми и доста неща съм изпуснал, които не са стигнали до мен. Готов съм, ако дойде друг човек, да управляваме заедно или ако е по-богат и по-умен от мен, да управлява сам. Феновете имат забележки към някои управленчески структури като спортен директор и администрация. Те казват всички да се махнат, включително и чистачката. Но тя си върши работата перфектно, също и хората, които поддържат терена.

Феновете обиждат и Нина, а всичко е минало през нея и точно тя е свършила най-черната работа. Да я махнем - няма как да стане. Привържениците поставят всичко под един знаменател, но липсва конкретика. За изтичане на времето на ръководството решавам аз, не те. Тук има проводници и аз ги знам поименно. Има 2-3 човека. Направих проект за базата, платих го и вместо да гоним реализация на това, ние се хващаме за това, че сме паднали два пъти. Ще паднем още два пъти сигурно, но след това нещата трябва да се стабилизират. 90 процента от работата я върша сам. Тук съм направил много неща с мои пари - дълговете съм ги покрил с мои пари, обещаното съм го изпълнил", каза Христо Крушарски пред "Канал 3". Цялото интервю изгледайте в прикаченото видео!



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).