Феновете на Локо призоваха Крушарски да си ходи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
14:56 / 03.08.2018
13959
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с поредната си гневна декларация срещу собственика на черно-белите Христо Крушарски.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Обединените фенове и организации на Локомотив Пловдив се обръщаме към лицето Христо Крушарски. Г-н Крушарски, за тези няколко години, през които получихте възможността да ръководите този клуб, Вие така и не успяхте да разберете, че сте получили редкия шанс да ръководите един от стълбовете на българския футбол, дал на страната много играчи, прославили отбора, града и България. Нещо повече, Вие даже и не опитахте да разберете това. Продължихте да се държите по начин, който не отговаря на реномето на клуба, и не спирахте да уронвате неговия престиж и да го опростачавате. За вашия престой Локомотив записа едни от най-срамните страници в историята си. Опитите ни да ви посочим правилните стъпки срещнаха ината ви и отказа да се държите адекватно.

През вашето 3-годишно управление отбора напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия отбор.

Ние, пловдивчани, не смятаме, че Вие сте достоен да бъдете част от Локомотив Пловдив. На вас са ви чужди професионализма, обноските, възпитанието и необходимите качества, за да ръководите Пловдивския любимец.

Фенклуб "Локомотив“ Пловдив, всички групировки, организациии и привърженици на Локомотив Пловдив ви призовават да се оттеглите от отбора!

За нас Вие сте затворена страница и ние ще вложим всичките си усилия, с всякакви законни средства, за да не бъдете повече част от Локомотив Пловдив!


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).