Палийски: Футболистите на Ботев са си взели всички заплати, бюджетът е вдигнат с 20 %

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
20:08 / 20.07.2018
7922
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски направи любопитен коментар относно бюджета на "канарчетата" за настоящия сезон в Първа лига.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че вчера треньорът Николай Киров обяви, че в клуба няма пари за привличане на нови футболисти.

"Финансови проблеми и липса на пари в Ботев? Категорично няма такова нещо. Футболистите на Ботев (Пд) са си взели всички заплати. Не знам откъде излезе тази информация, но мога да кажа следното: Освен, че запазихме 100% от титулярния състав, бюджетът на първия тим в момента е завишен с 20% от първоначално предвидения. Освободихме трима футболисти с високи заплати, които не бяха твърди титуляри в тима - Фелипе Бризола, Лазар Марин и Алваро Юлиано. Имаше оферти към двама наши футболисти, но бяха прекалено ниски, за което ръководството отказа да се раздели с тях. Трансферният прозорец затваря на 31 август, ако дотогава има оферта към наш футболист, която задоволява клуба и дадения футболист, сме се разбрали с треньора на негово място веднага да бъде взет качествен заместник", каза Ангел Палийски пред Спортал.

Клубният бос обаче не спомена и дума по темата за стадион "Христо Ботев" и за това кога финансовият благодетел Георги Самуилов ще придобие 60% от акциите на Ботев.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).