Локомотивска връзка: Войнов привлече двама шампиони и още един бивш "смърф"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:44 / 15.07.2018
6979
Бившият наставник на Локо (Пд) Войн Войнов, който в момента води Оборище (Панагюрище), започва да попълва редиците на тима с футболисти, с които да атакува веднага завръщане в професионалния футбол.

Последните нови имена в редиците на панагюрци са опитните полузащитник Ванчо Траянов и нападател Явор Въндев. Двамата са шампиони на България с Локомотив (Пловдив) през 2004 година. 

Тимът вече взе и още един нападател - Георги Стефанов, който идва от Арда (Кърджали), но също игра доста време в Локо (Пд). 

Траянов напусна Локомотив (Пловдив) с идеята за край на кариерата, но първо беше изкушен от Струмска Слава (Радомир) от Втора лига. В крайна сметка обаче той се озова в изпадналия в Трета дивизия отбор на Оборище (Панагюрище).

Явор Въндев пък идва от Свобода (Пещера), който ще прекрати участието си в Трета дивизия. Въндев през миналия сезон стана трети голмайстор на същото това първенство и наниза 19 попадения, които се оказаха и решаващи за спасението на Пещера, съобщава Спортал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).